Restaurant te Overpelt (Limburg) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Odiziana

Address : Haspershovenstraat 15, 3900 Overpelt
Phone : 011 64 07 48
Fax : 011 66 54 70
Closing days : unknown
Website : www.restaurant.be/odiziana
Visitors comment :

Detailed map

Look at the footpaths and cycling routes in the vicinity.

Odiziana

Recent comments (4)

Your experience with Odiziana? Your opinion
van leuken harm

wat een enorme flauwe kul!
zijn dit van die enorm rijke mensen ofzo? die het zo enorm luxe moeten hebben dat je 500,00 kwijt bent voor een avondje eten?
en waar je je aardappel op de grond kan smijten en hem nog wel kan opeten zo schoon? nja dan eet maar thuis of ga maar naar de hockey of tennis club!

Wij hebben de leuke avond gehad tijdens een etentje! Op tips van kennissen zijn wij hierheen gegaan, en hebben nog nooit zo'n goed restaurant gezien!
Fantastisch is een woord waarmee het nog soepel beschreven is!
Wij hebben al vele restauranten gehad, maar dit was echt alles wat je maar hebben moet!

Heerlijk eten, goed eten en alles heel schoon. Enorm vriendelijk personeel, eigenaar gaat zingen en maakt er een heerlijk feestje van, kan super goed zingen! Personeel doet gezellig mee, kortom dit is echt een restaurant voor de avond van je leven te hebben! Wij en vele anderen kunnen u dit restaurant dan ook zeker aanraden!

Het duurt wel even voor je wat kwijt, maar goed dat hoort er ook bij als je een gezellig avondje gaat eten, als je het snel moet hebben ga je maar naar een wokrestaurant dan bepaal je zelf je tempo!

Antoine Rietbergen

Bedankt voor deze reacties, hier gaan we dus niet eten.

Corry Vrijdag

Smakeloos eten, slechte wijn, as in glazen, chagerijnig personeel, hoofdgerecht kwam na 2,5 uur, dronken lallende eigenaar die dans met dood speenvarkentje in zijn armen. Een avond from hell.

jos houben

wijnprijzen zijn exuberant hoog : 4€ voor een glas slechte (rode) wijn is echt niet realistisch (wellicht realistisch voor de beurs van de uitbater). Dit is oplichterij!

Quick search

Not immediately found the restaurant you were looking for? Try this handy quick finder.

Search

Newsletter