Restaurant te Hasselt (Limburg) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Jer

Address : Persoonstraat 16, 3500 Hasselt
Phone : 011 26 26 47
Fax : 011 26 26 48
Closing days : unknown
Website : www.restaurant.be/jer
Visitors comment :

Detailed map

Look at the footpaths and cycling routes in the vicinity.

Jer

Recent comments (2)

Your experience with Jer? Your opinion
SCHOONJANS PAUL

Wij zijn voor onze huwelijksverjaardag gaan eten in de JER. De ontvangst was vriendelijk, bijna hartelijk. Wij hebben gekozen voor het 5-gangen menu, en van aan de hapjes tot en met het dessert voelden wij ons echt verwend. De bediening was verzorgd en correct. Het menu was zeer gevarieerd en de bijhorende wijnen vulden de gerechten uitstekend aan. PLUSPUNT VOOR HASSELT, de stad van de smaak (lazen wij in de info brochure van de stad). JER is volgens ons dan ook een AANRADER voor wie Hasselt, de hoofdstad van de smaak, bezoekt

Annemie Engels

Nooit meer JER. Afgeblaft bij aankomst omdat we met 1 persoon (plotselinge ziekte) minder waren dan gereserveerd. Door dreigementen “We hebben toch het nummer van de bongobon, dus die zijn jullie zowieso kwijt”, toch maar aan tafel gegaan en 180 euro gespendeerd! Het voorgerecht was niet warm en werd net niet op tafel gegooid.
Na controle van de reservatie blijkt bovendien dat we nooit het nummer van de bongobon doorgegeven hebben. M.a.w. het waren valse dreigementen! Schaam u!

Quick search

Not immediately found the restaurant you were looking for? Try this handy quick finder.

Search

Newsletter