Restaurant te Huizingen (Flemish Brabant) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Terborght

Address : Oud Dorp 16, 1654 Huizingen
Phone : 0475 31 66 22
Fax : 02 380 10 97
Closing days : unknown
Website : www.restaurant.be/terborght
Visitors comment :

Detailed map

Look at the footpaths and cycling routes in the vicinity.

Terborght

Recent comments (2)

Your experience with Terborght? Your opinion
Guido Van de Perre

Geen ster waard, zeker niet voor de bediening. Bij reservatie vermeld dat mijn echtgenote allergisch is aan eieren (zowel eigeel als eiwit) en ook aan tafel nogmaals meegedeeld. Eerste voorgerechtje met kwarteleitjes, ook op het bord van mijn echtgenote. Tweede voorgerechtje geen vlees voor haar want men dacht plotseling dat mijn echtgenote vegetarisch was. Daarna nog 2 gerechtjes met sausje op basis van eieren (o.a. bearnaisesaus). De dame die opdiende zei dan leuk dat dit verwerkte eieren waren. blijkbaar dacht zij als men de eieren niet ziet zal men er ook niet allergisch aan zijn... We hadden een supplement van 60 euro voor "betere" wijnen. Bij het eerste gerechtje een beetje wijn gekregen en dan ook nog een beetje bijgekregen. Bij het tweede gerechtje geen wijn meer want dat bijgieten was bedoeld voor het tweede gerechtje. Dezelfde dame heeft dan toch een beetje van de 2de wijn gegeven met de vinnige opmerking dat dit dan zowel voor dit gerechtje als het volgende gerechtje moest volstaan.
Gefilterd leidingwater aan 8,5euro de fles.
Bijna alle gerechten versierd met of op basis van "zalfjes". Handig voor een ouder clienteel zonder tanden? Meer dan 700euro betaald voor 4 personen, echt dit geld niet waard.

Moris en Fran Jacobs-Vanhemelryck

Met wat een verwachtingen zijn we in restaurant Terborght aan tafel gegaan en met wat een teleurstellende ervaringen zijn we er buiten gekomen !

Het interieur mocht er best zijn, alhoewel wat te cool en vooral te koud. Het menu-aanbod en de kaart beloofden heerlijke spijzen aan "aristocratische" prijzen. Maar goed, dure ingrediënten op een hoogstaand culinair niveau bereiden, dàt mag best "peperduur" zijn.

Als de spijzen maar in evenredigheid zijn met de prijzen. En dat viel in Terborght lelijk tegen. We kregen er een ondermaatse maaltijd geserveerd met verschillende hapjes voor, tussen en na de gangen, op houten stellages en in borden in allerlei vormen. Veel bestek, maar een bediening die stijlloos en zelfs stuntelig was. Een voorbeeldje "parmi d'autres": toen de kanjer van een zeebaars (die we als hoofdschotel kozen) na een aantal vergeefse en bijna burleske (of melodramatische?) pogingen van de kelner, niet uit zijn harde zoutkorst wilde, vluchtte de man ermee de keuken in. De portie vis die nadien op ons bord verscheen was zo gedisportioneerd aan de vis die we eerst gepresenteerd kregen, dat onze appetijt (willens nillens) ook moest krimpen. Een alles behalve heerlijke eetervaring aan zeer oneerlijke prijzen !

Quick search

Not immediately found the restaurant you were looking for? Try this handy quick finder.

Search

Newsletter