Restaurant te Brugge (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Tom's Diner

Adres : West Gistelhof 23, 8000 Brugge
Telefoon : 050 33 33 82
Keuken : Wereld
Sluitingsdagen : Maandag middag, Dinsdag volledig, Woensdag middag, Donderdag middag, Vrijdag middag, Zaterdag middag, Zondag middag
Website : www.tomsdiner.be
E-mailadres : info@tomsdiner.be
Beoordeling bezoekers :

In het centrum van Brugge is het aangenaam vertoeven in het knusse restaurant Tom’s Diner. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in een prachtig gerenoveerd oud pand met een gezellige bar op de benedenverdieping. Via een houten trap bereikt u de halfopen bovenverdieping waar het minstens even leuk en gezellig tafelen is. De eigenaar, Tom, staat hier nog zelf aan het fornuis en bereidt u de lekkerste gerechten op basis van het seizoensaanbod. Bovendien werkt hij enkel met dagverse ingrediënten waardoor de natuurlijke smaken en aroma’s in de gerechten behouden blijven. Naast de gevarieerde vaste kaart, dient u beslist ook een kijkje te nemen op het suggestiebord. Kortom, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils! De hartelijke en ongedwongen sfeer wordt nog versterkt door de open keuken en de vlotte en jonge bediening. Speciaal voor de nachtridders blijft de keuken dagelijks open tot 23 uur en dit steeds met een glimlach. Een uitstekend adresje voor een diner met familie of vrienden!

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Tom's Diner

Reacties (2)

Ervaring met Tom's Diner? Uw mening telt!
Stijn B.

Gezellig restaurantje om eens gewoon lekker te gaan eten. De keuken is in de week tot 23u00 open, en dat is zonder twijfel een sterk punt in het Brugse. Het menu is inderdaad een aanrader. Ideaal om een leuke avond onder vrienden door te brengen.

Jorge Spiessens

Aangenaam verrast, heerlijk tafelen, we waren met een groep van 4 personen, en kozen voor het suggestiemenu.

Dit is ons zeer goed bevallen!

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief