Restaurant te Roeselare (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

De Zalm

Adres : Grote Markt 24, 8800 Roeselare
Telefoon : 051 20 00 81
Fax : 051 22 25 74
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/dezalm
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

De Zalm

Reacties (4)

Ervaring met De Zalm? Uw mening telt!
Dirk Ryckebosch

Gezellige zaak, vriendelijke mensen. Ligt juist op de hoek van de markt met de winkelstraat. Boven rustig genoten van een verzorgd koffietje en een lekker biertje terwijl m'n madam aan het shoppen was. Zo alle twee content. Ideaal!

Marjan Nachtergaele

Zondagmiddag het initiatief van de nieuwe uitbaters uitgeprobeerd: lekkere steak met frietjes en een slaatje met nog een koffie achteraf voor slechts 10,00 euro. Heel lekker en ruim voldoende! Niet te geloven dat het kan voor die prijs. Wij hadden een gezellige middag!

Willy Nielandt

Op doorreis, even een snack besteld in De Zalm in Roeselare. Met vier personen bestelden we allen een omelet. Die hebben we gekregen na 2 uur wachten !! Toen we ons beklag deden bij de kelnerin, antwoorde deze bot af dat er ook nog andere mensen moesten eten. Het bijhorende brood, dat al twee uur op tafel stond was uitgedroogd. In een omelet met kaas, hesp en tomaat moest de tomaat met een vergrootglas gezocht worden.

vermeulen jos

het eten was niet echt schitterend.
mijn ouders aten vispan en was veel te warm geserveerd, zelf verbrand, en door de temp was de saus niet vloeibaar meer, na dit gezgd te hebben kregen ze croque monsieurs en die waren ook niet goed gedaan.

de scampies die ik at waren te gebakken en de looksaus was te scherp van smaak, waarschijnlijk teveel dille(wat ook niet echt past bij look volgens mij)

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief