Restaurant te Poperinge (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Pegasus

Adres : Guido Gezellestraat 7, 8970 Poperinge
Telefoon : 057 33 57 25
Fax : 057 33 54 25
Keuken : Onbekend
Website : www.restaurant.be/pegasus
E-mailadres : info@pegasusrecour.be
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Pegasus

Reacties (1)

Ervaring met Pegasus? Uw mening telt!
Moris en Fran Jacobs-Vanhemelryck

In het historische pand waar de sympathieke familie Recour het gelijknamig romantisch hotel (Romantik Hotels & Restaurants International) uitbaat, komt gegarandeerd elke lekkerbek aan zijn trekken in restaurant Pegasus. Een onvergetelijke culinaire ervaring staat je te wachten als je aan tafel gaat bij Inge en Bert Recour ! De kaart presenteert een selectieve waaier aan seizoensgebonden gerechten en wisselt dus ook regelmatig af.
De versheid van de ingrediënten concurreert met de spitsvondige vernieuwing in de bereidingswijzen. Een moderne, jonge keukenstijl met respect voor traditie en voor kwaliteit. Wij zijn er al jaren grage gasten en toch geraken we iedere keer weer in de ban van originele schotels die onze papillen verrassen. Uit het fraaie aanbod kozen we bij onze vorige (maar in elk geval niet laatste) passage (ondermeer) langoustines genereus afgewerkt met Sevruga-caviar, zonnevis met (ondermeer) Belgische asperges en herinneren we ons voor altijd de strelende nasmaak van gekonfijte groenten, truffelschijfjes, fijne sausjes en een romige puree van de fameuze ratte de touquet. Meer dan een vermelding waard, zijn de absoluut onovertroffen voorhapjes die je hunkerend naar de maaltijd loodsen via een variëteit van smaakcombinaties. En na de maaltijd staan een collectie huisbereide versnaperingen te wachten om je te verleiden tot enige overdaad …
Inge en Bert Recour zijn onbeschrijflijk genereus. Gastvriendelijkheid en generositeit zijn hen aangeboren. Vandaar ook wellicht de opvallend milde prijzen waaraan ze al die toprestaurantgerechten aanbieden. En dat verdient een evenredig compliment én een extra woordje dank. Vandaar deze recensie.


Fran & Moris Jacobs-Vanhemelryck – Vlieringendreef 5 – 1500 Halle – framor@telenet.be

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief