Restaurant te Middelkerke (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

De Vlaschaard

Adres : Leopoldlaan 246, 8430 Middelkerke
Telefoon : 059 30 18 37
Fax : 059 31 40 40
Keuken : Belgisch
Sluitingsdagen : Woensdag volledig
Website : www.de-vlaschaard.be
E-mailadres : vlaschaard@telenet.be
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

De Vlaschaard

Reacties (1)

Ervaring met De Vlaschaard? Uw mening telt!
luc ribbens

Wil je een speciaal iemand eens verrassen of heb je iets speciaals te vieren? Of heb je gewoon zin in een gezellig etentje met mensen die je graag hebt? Chef Stefaan heeft enkele schitterende ideeën voor een bijzonder etentje. Een vriendelijke, hartelijke ontvangst door gastvrouw Tineke zal je direct 'thuis' voelen. De Vlaschaard staat bekend voor zijn visgerechten, vlees, kreeft ... waar de gasten kennis kunnen maken van de fantastische culinaire creaties van de chef, versheid, kwalitatieve producten en smaken staan hoog in het vaandel. Keuze uit een uitgebreide wijnkaart van eigen wijnkelder of liever een keuze uit champagnes of digestieven, géén enkel probleem.
Vanzelfsprekend een correcte en attentvolle bediening aan tafel door de gastvrouw of Francois maken van uw etentje een feest.
Een lunch of diner in De Vlaschaard te Middelkerke wordt zowaar een ontdekkingsreis aan tafel. Dit jaar vieren ze hun 21 jarig bestaan en dat ga ik zeker extra vieren want De Vlaschaard is niet alleen mijn lievelingsrestaurant maar van velen uit gans België en ver daarbuiten. Reserveer uw tafel en geniet als een echte epicurist: carpe diem !! Een erg tevreden klant die door beroepsbezigheden erg veel op restaurant ga én steeds naar De Vlaschaard kom omdat het daar prijs/kwaliteit /vriendelijkheid top is .

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief