Restaurant te Heist (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Narcis Beach

Adres : Heldenplein 1, 8301 Heist
Telefoon : 050 51 26 02
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/narcisbeach
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Narcis Beach

Reacties (4)

Ervaring met Narcis Beach? Uw mening telt!
sybil de sutter

De suggestie van de chef ' verschillende verse vis volgens aanbod in de vismarkt.(aan 19 euro) was duidelijk NIET VERS!!!! Echt onsmakelijk. Het beste van heel het bord was de tomaat.
Het hele concept was raar... De patron die onverschillig kruiswoordraadsels aan het oplossen is naast de rommelige met broodzakken versierde toog leek uit de serie fawlty towers weggelopen. ( Van dat brood hebben wij niets gekregen). De jobstudenten duidelijk verweesd en met grote spijt dat ze in dit restaurant een vakantiejob begonn waren, deden tenminste nog een beetje hun best om de schijn op te houden. Het enige wat we hebben overgehouden aan dit restaurantbezoek is een vettige smaak in de mond, hoofdpijn en maagkrampen. Absoluut geen aanrader.

Rob Goos

Slechtste ervaring ooit! Toen wij in Narcis Beach arriveerden regende het en vroegen wij de ober of wij (groep van 3 twintigers) even iets mochten drinken, aangezien de meeste tafels gedekt waren om te eten. "Geen probleem" zei de ober tegen ons. 5 minuten later kwam de uitbater langs om onze bestelling te noteren. Toen een vriendin een appelsiensap vroeg, onderbrak hij haar onmiddellijk met de opmerking "Dit is hier geen tearoom hé! Als je iets wil drinken dan moet je hier verder in de straat maar gaan kijken!" Zo werden wij de laan uitgestuurd en terug de regen in. En dit terwijl er meerdere oude dames ook enkel een koffietje zaten te nuttigen. Nadien kreeg de ober nog een uitbrander, omdat hij ons had binnengelaten. Op dergelijke arrogante en onbeleefde manier zijn wij nog nooit behandeld geweest. Een schande voor de horeca! Dit moet wel de laatste plaats zijn waar wij ooit nog zullen binnenwandelen.

ERWIN JANSE

kom hier al jaren en met grote tevrendenheid ( 5 -8 x per jaar ).
kaart met keuze voor ieders wil - vis of vlees, aangepast menu voor kinderen.
Van de lagere prijzen - wie duurder wil moet maar de sterren opzoeken en betalen naargelang.
Of hij beter krijgt blijft hierbij de vraag.

Geen opmerkingen te maken voor een doorsnee restaurant.

Echte specialiteiten zoek je misschien beter op en andere plaats.

Behalve de eigen keuze is de variatie misschien iets te beperkt.

Erik Vanden Hoof

Onverzorgd interieur.
De bediening was goed, het eten helaas niet. Het vispannetje lag uren op de maag en de mosselen 'Narcis Beach' waren ook niet lekker en te zwaar.
Zelfs de frietjes trokken op niets..
Jammer van 't geld!
Erik en Ann (Ravels)

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief