Restaurant te Halle (Vlaams-Brabant) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Peking Garden

Adres : Bergensesteenweg 50-52, 1500 Halle
Telefoon : 02 360 31 20
Fax : 02 360 31 20
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/pekinggarden
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Peking Garden

Reacties (1)

Ervaring met Peking Garden? Uw mening telt!
Moris en Fran Jacobs-Vanhemelryck

Peking Garden = Eden Garden

Wie lekker, gezond en verfijnd Chinees wil eten, kan best naar (1500) Halle komen. Al dan niet in combinatie met een culturele en/of toeristische uitstap, een bedevaart of een Witse-speurtocht, is een afsluiter in restaurant Peking Garden een absolute aanrader ! Het interieur oogt fraai, met bruggetjes over fris stromende vijvertjes waarin veelkleurige Koi’s zwemmen. De ontvangst is hartelijk, hoffelijk en stijlvol, voornaam.
De kaart is uitgebreid, eerlijk en biedt klassiekers uit de Chinese topgastronomie. L’embarras du choix. Tenzij je verzot bent op loempia’s of Chinese raviolis of flinterdunne krokante pannenkoekjes met krab-, vis- vlees- of groentenvulling of meteen de allerlekkerste gelakte eend (op een tiental variaties aangeboden, o.a. “Peking style” en “à l’orange”) wil bestellen. Of één van de vijf kreeftenbereidingen, allen op basis van verse kreeft die gewokt wordt en daardoor al zijn smaakidentiteit bewaart. De Sichuan-peper-kreeft (aromatisch, pikant, prikkelend) is een onvergetelijk smaakavontuur.
De wijnkaart is evenwichtig en biedt mooie wijnen aan zeer betaalbare prijzen.
Dat geldt trouwens ook voor de spijskaart: alle prijzen zijn bijzonder mild.
Wààr vind je (in België – Vlaanderen) nog een volledige kreeftenschotel pp aan 45 € ?
En betaal je voor een gastronomisch avondje met 3 personen (3 x aperitief champagne – 2 x groentenloempia’s, 2 x gelakte eend + 1 x Sichuan-kreeft) – 2 x koffie-cappucino – 1 fles rode Médoc) amper 166,40 € ? En wààr krijg je na het hoofdgerecht nog een gestoomd warm doekje om je handen mee te reinigen/ te verwennen ? En bij de betaling een sierlijk cadeautje (in ons geval een houten koffertje met twee paar eetstokjes en twee miniatuureendjes in keramiek) erbij ? Wij wonen al heel lang in Halle, maar waren vergeten dat Peking Garden het Chinese Hof van Eden is !!!

Fran(çoise) en Moris Jacobs-Vanhemelryck
Vlieringendreef 5
1500 Halle

framor@telenet.be

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief