Restaurant te Gent (Oost-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Kam Kwok

Adres : Kortrijksesteenweg 486, 9000 Gent
Telefoon : 09 221 24 04
Fax : 09 221 47 08
Keuken : Chinees
Sluitingsdagen : Woensdag volledig
Website : www.restaurant.be/kamkwok
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Kam Kwok

Reacties (3)

Ervaring met Kam Kwok? Uw mening telt!
Jeroen Goetschalckx

Ik ga volledig akkoord met Ann. Naar mijn mening is Hermans mening ongegrond. Ben hier ondertussen al meerder malen komen eten met vrienden en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Integendeel, dit is een van de beste Chinese restaurants die ik al heb bezocht. Lekker eten en heel vriendelijke bediening. Zeer uitgebreide menu- en wijnkaart! Alle ingredi├źnten zien er in mijn ogen kraakvers uit en de gerechten worden smakelijk gepresenteerd. Mijn persoonlijke favoriet blijft Gong Bao (malse runderlapjes in pikante saus), maar de teppan-schotels zijn ook absolute aanraders!
Prijzen vallen eveneens mee.
Kam Kwok is voor mij een absolute aanrader!

janssens ann

Ik heb ook de overgang meegemaakt naar de nieuwe eigenaars en ik moet zeggen dat ik volledig andere ervaringen heb. De kwaliteit is enorm verbeterd en ook de bediening is veel vriendelijker. Ik ga nu bijna iedere twee weken iets eten of afhalen en elke keer is het eten heerlijk. Daarom snap ik uw reactie ook niet en vind ik uw oproep om dit goede restaurant te mijden als de pest behoorlijk overdreven. Ik denk ook dat andere mensen mijn mening delen aangezien hun beoordeling op deze site zeer goed is.

Steenbrugge Herman

Vandaag afhaalchinees gekocht bij Kam Kwok. Besteld om 18u12, afgehaald om 18u47. De dame aan de kassa was vriendelijk, de prijs was 29,60 euro, ik heb betaald met een briefje van 50 en 60 cent erbij gegeven en correct een briefje van 20 en 1 euro teruggekregen. Het eten stond klaar bij de toonbank. Ik was op 5 min thuis, de tafel was al gedekt en we begonnen meteen met de maaltijd. De geuren die uit de verpakking opwelden, deden ons de wenkbrauwen fronsen. De eend met ananas werd misschien uit China geïmporteerd, en smaakte daarom zo over datum. De kip met de zoetzure saus was van hetzelfde gehalte. De zoetzure saus was waarschijnlijk een vergissing, de deegballetjes met kip waren van een erg dubieuze kwaliteit. Zelfs de kroepoek had niets van de smaak van de Kam Kwok voor de overname door een groep Antwerpse inwijkelingen. Jammer. Een zaak met een goede naam kan die kwaliteit niet volhouden, jammer, maar misschien moet de zaakvoerder aangespoord worden bij te sturen. Daarom belden we opnieuw naar het restaurant, heel erg vriendelijk, met de bedoeling feedback te geven zodat men misschien kon bijsturen. Heel eigenaardig was de reactie aan de telefoon: men had geen afhaalmaaltijd geleverd, we moesten ons vergissen, er was vandaag nog geen enkele afhaalmaaltijd afgeleverd. Hier stopt elk gesprek. Als zelfs gesuggereerd wordt dat je misschien ergens anders iets hebt gekocht, stopt elke communicatie. Vandaar deze tekst ook.
Aanvulling: Kam Kwok heeft ons zelf teruggebeld, dik halfuur later. Ze wilden plots weten wat er mis was. De zus was niet op de hoogte van de geleverde maaltijden (zij had nochtans bij ons eerste gesprek in de keuken navraag gedaan). Toch weer een heel eigenaardige reactie.
Vandaar deze oproep: blijf daar weg, bestel daar niets, ga daar niet meer eten, laten we allemaal samen op zoek gaan naar een nieuwe degelijke Chinees in Gent!

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief