Restaurant te Houthalen (Limburg) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Hoeve Jan

Adres : Kelchterhoefstraat 3, 3530 Houthalen
Telefoon : 0498 68 48 43
Fax : 089 38 00 76
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/hoevejan
E-mailadres : ronnysmeets@telenet.be
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Hoeve Jan

Reacties (2)

Ervaring met Hoeve Jan? Uw mening telt!
V. Van Braekel

Gisteren met de familie gaan eten in Hoeve Jan. Ik kan mij enkel maar aansluiten bij de vorige reactie.

Toen er gevraagd werd of de kinderen hun gerecht (1 portie frieten en een spaghetti) samen konden krijgen met het voorgerecht van de anderen kregen we te horen dat dit niet mogelijk was. Gelukkig had de kok wel begrip voor onze vraag en kwamen deze twee gerechten mee de keuken uit.

Op restaurant gaan is je tijd nemen om te eten, maar twee uur na aankomst hadden we, buiten het voorgerecht, nog geen eten gezien. Toen we vroegen waar ons eten bleef kregen wij te horen dat de kok dit altijd zo deed, want anders werden zijn borden niet leeggegeten door de klanten (?!). Enfin, tien minuten later kwam dan eindelijk het langverwachte eten de keuken uit.

Mijn buurman had een Ossehaas, à point gebakken, maar hij was even bleu als mijn, overigens correct gebakken, Ossenhaas. Het Varkenshaasje van een andere tafelgenoot was evenees bleu gebakken. De dame die de mixed grill had gevraagd kreeg zelfs haar kip en varkensvlees evenzeer bleu gebakken, na een opmerking hierover werd er tien minuten later wel een nieuwe kipfilet gebracht uit de keuken. De suggestie die op de kaart stond: duo van kip en varkenshaasje met peperroomsaus werd aan tafel gebracht met rode wijnsaus.

Als klap op de vuurpijl werd er bij het consumeren van een slaatje bij de spare ribs (die overigens wel lekker en correct gebakken waren) een afgepeuzelde scampistaart (?!) gevonden. Toen we de verantwoordelijke hierop aanspraken kregen wij te horen dat wijzelf deze scampistaart in het slaatje hadden gestoken.

Ik heb al verschillende restaurants bezocht maar een avond zoals gisteren heb ik nog nooit meegemaakt. Desondanks hebben wij wel goed gelachen, alleen soms een beetje groen.

D. Schreurs

Vandaag met een kortingsbon gaan ontbijten in Hoeve Jan. Ongelooflijk hoe uitbaters er in slagen om hun eigen zaak zo te hypothiceren: Een luxe-ontbijt dat normaal gezien 20 EUR pp zou kosten bestaat uit:

1 half glas cava (dat al ... minuten klaar staat en dus lauw en niet sprankelend is)
1 tas koffie
0 glas fruitsap (wellicht vergeten)
2 donkere sneden brood en 3 mini-broodjes
1 half sneetje kaas
1 (vervallen?) half sneetje hesp
1 heel klein stukje gerookte zalm
1 spiegelei
1 reepje ontbijtspek
1 mini croissant
1 potje confituur
1 mini-schaaltje platte kaas
1 wijnglas met 5 kleine stukje fruit

Dit alles geserveerd op een beschadigd bord in een onverwarmde eetzaal. Afrader en wat mij betreft oplichting. Erg, heel erg!

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief