Restaurant te Termonde (Flandre orientale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

't Truffeltje

Adresse : Bogaerdstraat 20, 9200 Termonde
Téléphone : 052 22 45 90
Fax : 052 21 93 35
Jours de fermeture : pas connue
Website : www.restaurant.be/'ttruffeltje
e-mail : truffeltje@compagnet.be
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

't Truffeltje

Commentaires récents (1)

Qu'avez-vous apprécié dans 't Truffeltje? Votre opinion
Jeroen Roelandt

Samen met een koppel vrienden hadden mijn vrouw en ik het geluk te mogen proeven van de keuken van 't Truffeltje in Dendermonde. We zijn allen regelmatige restaurantbezoekers, maar dankzij een kortingbon van een bepaald bedrijf kregen we de kans om aan een gunstige prijs dit met een Michelinster gelauwerd restaurant te bezoeken. Via deze bon wordt de maandmenu met aangepaste wijnen aangeboden aan een voordelig tarief; het bedrijf betaalt het verschil met de normaalprijs. In het verleden hebben we hier al enkele keren gebruik kunnen van maken en het (culinaire) plezier dat we telkens hebben mogen ervaren doet ons steeds uitkijken naar deze avonden.
Een deel van het plezier is ons vooraf al verlekkeren aan de gerechten én de wijnen die ons voorgeschoteld zullen worden. Het viel ons tijdens het eten dan ook op dat onze begeleidende wijnen niet de wijnen waren die op de website werden voorgesteld, hoewel deze binnen dezelfde menu aan andere tafels wél werden geserveerd. Toen we de matrone vroegen naar de reden hiervoor, had zij het antwoord al snel klaar. Volgens haar is het normaal dat mensen die "denken eens goedkoop te komen eten" en met "een bonneke afkomen" niet dezelfde, dure wijnen kunnen krijgen dan andere mensen. Zij vond ook dat we ons al gelukkig mochten prijzen dat ze ons WOU ontvangen (en dit dan nog op een zaterdag), want ze had volk genoeg die wou komen eten. Bizarre reactie en anwoord op een volstrekt beleefde vraag! Daarna viel het inderdaad op dat ook andere tafels (die onder andere met een Bongobon kwamen eten) een zelfde behandeling kregen. Aan het feit dat we bij het serveren van ons hoofdgerecht geen wijn meer konden krijgen "omdat hij op was", terwijl een driekwartvolle fles op de bijzettafel naast ons stond, zal ik maar geen woorden meer vuil maken.
Jammer dat ik mijn tijd heb moeten investeren in het op papier zetten van deze reactie in plaats van gelukzalig na te genieten. Ook benieuwd welke wijnen aan het bedrijf doorgerekend zullen worden! Hoe je op zo'n avond met een goedgevulde maag toch met een slecht gevoel in je hoofd naar huis kan gaan...!

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter