Restaurant te Maldegem (Flandre orientale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Brigandje

Adresse : Urselweg 100, 9990 Maldegem
Téléphone : 050 71 34 04
Jours de fermeture : pas connue
Website : www.restaurant.be/brigandje
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

Brigandje

Commentaires récents (12)

Qu'avez-vous apprécié dans Brigandje? Votre opinion
christine neant

ben er voor voor de eerste x gaan eten,eet graag eens ribbetjes,vond de bediening heel goed en vriendelijk,maar de ribbetjes vielen bij mij niet in de smaak,dun en droog en op een houten plank,voor je sla en frieten,graag een klein bordje erbij aub

Larysa K.

Voor mij de beste ribbetjes die ik al ooit gegeten heb!
Ook de gegrilde filet pur is overheerlijk!

Kim Vandevoorde

Elke keer als ik in het Brigandje ga eten keer ik voldaan terug naar huis. Als ik rustig kan dineren in een gezellig restaurant vind ik het helemaal niet erg om eventjes te moeten wachten. Het Sisterlichtje is trouwens gezellig ingericht en met een apperitiefje erbij zit ik daar zeker goed. Op het eten is ook niets aan te merken dankzij de goede kruiden en de grote proporties. Aan de bediening valt ook niets op te merken, ik word altijd vriendelijk bediend.

Markian Katschmarskyj

Als we een lekker stuk vlees willen eten, kennen we maar 1 adres "Het Brigandje".
We komen er al 6 jaar en hebben er al talloze vriende mee naartoe genomen. En iedereen vond het top.
Een echte aanrader.

Markian Katschmarskyj

Al meer of 10 jaar klant in ’t Brigandje. Vroeger kwam ik regelmatig met mijn ouders en vrienden. Ondertussen kom ik al met men eigen gezinnetje. Wij zijn van ver en het is onze vaste stopplaats als we van de zee terugkomen. Ik ben een echte fan van de côte-à-l’os, lekker gekruid van de grill, mooi rood van kleur, ik hoef er zelfs niets bij. Mijn vrouw eet altijd de ribbetjes, voor 14,90 euro inclusief frietjes en koude sausjes, krijg je échte grote ribben! Ze krijgt ze nooit op! Voor de côte-à-l’os betaal je 17,90 euro. Voor die kwaliteit, echt niet duur! Je zit er echt op je gemak en we zijn blijkbaar niet alleen, de sfeer is gemoedelijk en ontspannend. Of we nu alleen komen, met vrienden of met kinderen, we zijn altijd vriendelijk onthaald. Een pluspunt vind ik dat de eigenaars van de zaak, elke dag zelf meewerken, wat je niet van alle zaken kan zeggen! Je kan gerust aan de grill een babbeltje slaan met de kok. ’t Brigandje alvast een echte aanrader. Prijs/kwaliteit top!

caroline rammelaere

Bééstig lekker....

Caro Golkonda

Het Brigandje, een onvergetelijke ervaring voor wie houdt van lekker gegrilld eten. De porties zijn decadent groot en de smaak is om je vingers bij af te likken. Ik hou het op de scampi's waar wie houdt van ribbetjes en vlees, allen daarheen....En je hoeft niet eens diep in de portemonnee te tasten. Kortom, een absolute aanrader, vooral in de zomer want dan is het heeerlijk vertoeven op het terras. En natuurlijk, waar het lekker is, is er dikwijls veel volk. Maar dat getuigt dan alleen maar van een goede smaak, niet?

Sarah Samyn

Wij willen via deze manier toch even laten weten dat wij zeker tevreden zijn over de maaltijden in 't Brigandje. Na verscheidene familie-etentjes daar zijn wij voldaan en tevreden naar huis teruggekeerd. De bediening was in orde en de frietjes kwamen zeker niet op het einde van de maaltijd toe zoals men hier eerder beweerd. Er werd ons meerdere malen gevraagd of alles in orde was, of er nog frietjes nodig waren en of er ons nog iets mankeerde. Ook over het aparte zaaltje "Het Sisterlichtje" kunnen wij niet klagen. Er was daar wel degelijk verwarming aan en we konden er genieten van de gezellige sfeer en een drankje na het eten. Wij zullen zeker nog terugkomen voor het lekkere (en vele) eten en de gezellige sfeer. Zeker een aanrader wanneer je eens gezellig uit eten wilt!

Anna Radelicki

Van de kust zijn wij bij Brigandje gestopt. Wij hebben er lekker gegeten in een toffe sfeer. Het eten was er werkelijk supper lekker.
Onze kinderen vonden de ribbekes heel lekker.
Het negatieve komentaar van twee kliënten is misplaatst en duiden op puure jaloersheid.

Réjane Van de Walle

Echt tof restaurant. Super bediening, super eten. Wat wil je nog meer ?? allen daar heen. De kans is groot dat ik er misschien ook ben.

mady Goethals

Men moet een keuze maken ofwel ga je naar een sterrenrestaurant ofwel ga je naar een gewoon restaurant.Het brigandje is een gewoon restaurant met heel lekker eten een vlotte bediening een leuke sfeer en democratische prijzen.Lang wachten heb ik nog nooit moeten doen hooguit mijn aperitief genuttigd in het sisterlichtje die trouwens ook zeer aangenaam is.De ribben heb ik nog nergens zo lekker kunnen eten dan hier!!!

Jessie Lemaire

Ik ben het niet eens met de reacties van hieronder. De bediening vind ik echter wel heel goed. Ik heb daar echt niets op aan te merken. Alleen maar lof heb ik voor deze mensen.
Over het feit van de reservaties heb ik namelijk een andere mening. De bazen kunnen echter nooit weten hoelang de reservaties van ervoor blijven zitten en vindt het daarom totaal niet erg als ik mijn aperitief moet opdrinken in 't sisterlichtje want ik vind het daar namelijk heel gezellig en zeker nu het opnieuw is geschilderd. En koud kan je het daar namelijk ook niet noemen want de openhaard ging namelijk. Nadat mijn aperitief en hapjes op waren kon ik rustig aan tafel en werd mijn eten opgenomen en toen was het wachten achter het eten en dat moet je namelijk in elk restaurant doen. En het eten vind ik daar heel lekker. Wat ook leuk is, is dat je kan zien hoe ze het klaarmaken. Dat is altijd wel eens leuk. Ik ben nu al zot van dit restaurant dat het een vast adres is geworden. Ik zou zeggen allen daarheen.

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter