Restaurant te Grammont (Flandre orientale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

De Verborgen Tuin

Adresse : Lessensestraat 28, 9500 Grammont
Téléphone : 0496 02 01 37
Fax : 054 41 09 41
Cuisine : pas connue
Website : www.restaurant.be/deverborgentuin
e-mail : info@deverborgentuin.be
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

De Verborgen Tuin

Commentaires récents (1)

Qu'avez-vous apprécié dans De Verborgen Tuin? Votre opinion
Moris en Fran Jacobs-Vanhemelryck

Restaurant “De Verborgen Tuin” – Gasthuisstraat 35 – 9500 Geraardsbergen
054 / 41 23 43 – info@deverborgentuin.be - www.deverborgentuin.be


Het sprookje van “De Verborgen Tuin”…

Verborgen achteraan in een weelderige tuin, in het hartje van Geraardsbergen, ligt een oude sigarenfabriek. Daar openden chef-kok Steven Van Snick en gastvrouw Lotje Moerman, een gastronomisch restaurant. Een Eldorado in een tuin van Eden !
Het klinkt als een sprookje en dat is het ook, want dit is een plek waar getoverd wordt met culinair talent. En waar je als gast onthaald en verwend wordt als in een wonderland.
Het restaurant is eerder klein en bestaat uit twee ruimten waarvan vooral die aan de tuinkant aantrekkelijk is. Een sfeervolle achtergrondmuziek zorgt voor een gezellige acoestiek en spoort te luidruchtige gasten aan tot moderatie, wat in dank afgenomen wordt door wie graag ten volle wil genieten van de heerlijke spijzen die in “De Verborgen Tuin” ten tafel verschijnen.
Omdat het à la carte aanbod (vooral qua voorgerechten) nogal beperkt was, kozen we voor het degustatiemenu. Een ontdekkingstocht doorheen kleuren, geuren en smaken. Een virtuoze culinaire alliantie van Westerse en Oosterse ingrediënten. Een gewaagde, maar geslaagde combinatie van klassieke bereidingswijzen en moderne kooktechnieken (o.a. moleculair koken).
Voor een zeer democratische prijs degusteerden we achtereenvolgens twee bereidingen van Sint-Jacobsnoten, schelvis “Romesco”, patrijs in hooi gebraden (met aardpeer, veenbessen en ganzenlever). Alles afgewerkt met sausjes en condimenten (van inheemse en uitheemse oorsprong). Het menu eindigde (volgens de kaart) met twee desserten (appels uit Bever met Pecannoten, vanille en nougatine en daarna een chocolade-popcorn-fantasie), maar werd (in realiteit) gevolgd door een uitgebreide processie zoetigheden (o.a. lollies met melkchocolade en groene thee, mini soesjes en gebakjes en miniatuur mattentaartjes), die getuigen van de sympathieke generositeit van Steven en Lotje !

Fran en Moris Jacobs-Vanhemelryck – Vlieringendreef 5 – 1500 Halle – framor@telenet.be

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter