Restaurant te Knokke-Heist (Flandre occidentale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Le Phare

Adresse : Zeedijk-Knokke 661, 8300 Knokke-Heist
Téléphone : 050 60 26 60
Fax : 050 60 46 60
Jours de fermeture : pas connue
Website : www.restaurant.be/lephare
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

Le Phare

Commentaires récents (4)

Qu'avez-vous apprécié dans Le Phare? Votre opinion
Verstraeten Greta

Aangename ervaring! Klassevol interieur, zicht op zee, vriendelijke en vlotte bediening, uitgebreide kaart, voor ieder wat wils! Hebben tijdens ons verblijf aan zee van de afgelopen dagen deze zaak ontdekt en tweemaal erg goed gegeten; klassiekers als zeetong en filetpur, comme il faut, lekker! Kindjes konden genieten van een kinderportie vol-au-vent, fishsticks en een heleboel andere gerechters op hun maat. Komen hier zeker terug, gezellige brasserie voor de ganse familie!

jeff jansen

Ik ben er al een paar keer geweest. gisteravond 19/5/2011 ook, weinig volk, eten was ok, obers zijn robotten, één ober was zo onbeschoft om een praatje met de tafel ernaast te doen, terwijl hij de fles wijn té vroeg kwam brengen, al liet proeven tussen aperitief, en inschonk vooraleer te vragen, allemaal zonder één woord.

De tip van I D volg ik dus volledig : nooit gaan, ze behandelen hun klanten als stukken vuil !

I D

Grote ontgoocheling. We kregen de indruk dat we de laatste tafel nog kregen toegewezen (de rest was zogezegd gereserveerd, al zat er bijna niemand) en toen we een pannenkoek wilden bestellen, werden we er met een Antwerpse air op gewezen dat dat niet ging (pannenkoeken zijn tot 18u, wij waren er om 18u03, maar aan de ingang stond een groot bord waarop ze al hun soorten pannenkoeken aanprezen). Dan maar voorgesteld dat we enkel onze drankjes zouden uitdrinken, na 10 seconden lag onze rekening er al. Dan kwamen twee hautaine obers naar ons gapen, zei de ene tegen de andere ‘je hebt toch 2 euro bijgerekend?’. Ze bleven dan alletwee enkele minuten naar ons loeren, ons letterlijk buiten aan het kijken en ondertussen maar roddelen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Blasé, niet normaal. Dan gingen we naar het toilet en moesten we nog betalen ook.

Eén goeie tip: nooit gaan, ze behandelen hun klanten als stukken vuil.

D Kris

Prima zaak, we zijn hier al meerdere keren geweest. Lekker en verzorgd eten. Aanrader. Laatste maal wel betalend wc ook voor klanten. Hopelijk was dit maar éénmalig, dit kan anders wel een afknapper zijn.

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter