Restaurant te Courtrai (Flandre occidentale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Medoc

Adresse : Onze-Lieve-Vrouwestraat 46, 8500 Courtrai
Téléphone : 056 32 33 28
Fax : 056 32 33 28
Jours de fermeture : pas connue
Website : www.restaurant.be/medoc
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

Medoc

Commentaires récents (2)

Qu'avez-vous apprécié dans Medoc? Votre opinion
gert Verbeke

december 2010:
Klein restaurant, kleine kaart waarvan een specialiteit dan nog niet eens beschikbaar was. Met 4 personen gegeten en slechts 1 was redelijk tevreden. Als voorgerecht Gravad Lax genomen maar dit bleek gewoon een snee gerookte zalm te zijn in een vinaigrette !! Hoofdgerecht pasta met scampi's: darmkanaal was nergens verwijderd, de saus bovenop was pure 'tomate concentré' uit een blikje, het gerecht was lauw, alle borden waren niet verwarmd, de visfilet had meerdere graten, de kok zou zich verontschuldigen maar deed alsof zijn neus bloedde... enfin een ramp waar wij nooit nog terug zullen gaan...

Piet Bisschop

Op maandagavond zijn wijn voor de eerste (en tevens laatste) keer gaan eten naar Bistro Médoc. Het restaurant is gezellig, de bediening vriendelijk en de presentatie van het eten is verzorgd.

Wij bestelden de hele kreeft - prijs ong 38€ voor 2 personen.

Maar :
De kreeft was smakeloos, droog en werd geserveerd met enkel een klein bordje pasta. Diezelfde nacht/ochtend erna hadden zowel mijn vriendin als ik buikkrampen/buikloop.

Bij de afrekening werd 57€ !! aangerekend (voor 2 halve kreeften van 28€/kreeft) ipv de op de kaart vermelde 38€ voor 1 kreeft. Bij bestelling hadden wij duidelijk gevraagd of wij de hele kreeft konden eten voor 2 personen, wat geen probleem was.

Ik vroeg de reden van de aanrekening van 2 x halve kreeft en kreeg volgend belachelijke antwoord : omdat wij geen voorgerecht genomen hadden werd de kreeft duurder aangerekend (????)

Ik heb hierop niet gereageerd omdat een discussie mij de €20 niet waard was. Maar een ander woord dan oplichterij vind ik niet.

Samengevat : gezellig restaurant met smakeloze kreeft waar je als dessert opgelicht wordt. Ons zullen ze er niet meer terugzien.

Aanrader :
Aan dezelfde kant van deze straat (O-L-V-straat), 100m meer naar de grote markt is Bistro Bellino. WEL eerlijke prijzen en goed eten. (Helaas was deze op de bewuste avond - maandagavond - gesloten)

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter