Restaurant te Schaffen (Brabant flamand) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Gasthof 1618

Adresse : Kerkstraat 18, 3290 Schaffen
Téléphone : 013 67 77 80
Cuisine : pas connue
Website : www.restaurant.be/gasthof1618
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

Gasthof 1618

Commentaires récents (3)

Qu'avez-vous apprécié dans Gasthof 1618? Votre opinion
Heidi Heidi

Ontvangst was goed. Eten was ondermaats, vooral de kindergerechten, een kinderspaghetti kostte € 8.00, deze portie is meer bestemd voor peuters i.p.v voor kinderen na 5 happen was dit al leeg. Wat betreft de volwassenen er waren 2 personen die een visgerecht gekozen hadden, bij de ene kwam de saus niet overeen die besteld was. Bij de tongrolletjes, die echt niet goed van smaak waren, zat geen smaak in, en de saus die hierbij hoorde was veel te dik gebonden. Had van deze eetgelegenheid toch een positiever verwachting gehad.

wk jo

Terras rekening op voorhand te betalen betrouwd zijn klienteel niet Duur geprijsd en kleine hoeveelheden , voor de kids een bakje ketchup 0,8eur extra. Kwaliteit eten ondermaats en vis sterke ammoniakgeur. Was het laatste bezoek voor mij.

nele verbiest

hier rekend men 8 euro aan voor een baby van 7 maand om slechts een kruimel te eten uit mama's bord. Zelfs al had baby zijn eigen potje en drinken, toch moet zijn plaats betaald worden. Kinderen moeten koffie drinken. Hier is geen vervanging voor voorzien. zelfs een man die overwacht in het ziekenhuis terecht komt, wordt zijn menu aangereked.
EEN ONMENSELIJK RESTAURANT. GELDWOLVEN

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter